Únor 2009

Celý Spring musical

26. února 2009 v 17:05 | elinka |  High school musical 3
Tohle je celý "Spring musical"
Je tam i to s Kelsi a Ryanem jak u toho článku mám jen fotku

Petice

21. února 2009 v 14:51 | elinka |  Ostatní
Lidi co jsou proti tomu aby se vyrábělo oblečení a věci z kožešin ze zvířat ať se podepíšou do komentářů!Já se teda podepíšu!Možná že sem později dám o týrání zvířat něco blišžího

Hannah Montana songy

17. února 2009 v 16:06 | elinka |  Songy

I miss you

Nobodys perfect

Rockstar

True friend



Miley Cyrus "7 things"

17. února 2009 v 12:22 | elinka |  Songy

Jonas Brothers

17. února 2009 v 6:31 | elinka |  Jonas Brothers
The Jonas Brothers




  • Nástroje
  • zpěvák, kytarista, pianista, bubeník
  • kytarista
  • zpěvák, kytarista


  • V letech
  • 2005-?
  • 2005-?
  • 2005-?


O skupině



Naprostá mánie v celé Americe! Kam vkročí bráchové Kevin, Joe a Nicktam se ozývá jen ječení fanynek - prostě jako TH mánie u nás v Evropě. Díky své stejnojmenné desce,kterou tito bráchové z New Jersey vydali loni v létě (2007) , získali navždy srdce obrovského zástupu holek.Jejich nový singl "S.O.S." má taky obrovský hitový potenciál. Fanoušci naprosto milují look kluků i jejich pop rockový styl. Tohle trio už spolu hraje od roku 2005 a jako předskokani už vystupovali třeba před Kelly Clarkson nebo Miley Cyrus. A teď by tito tři týpci měli dokonce dostat i vlastní TV sérii : " J.O.N.A.S." , která se začne vysílat letos v létě v USA. Tenhle červen je můžeš slyšet živě v Evropě na turné Avril Lavigne.


tady je jejich píseň od nich nejj pro mě:

Aly & Aj

16. února 2009 v 8:49 | elinka |  Skupiny
Aly & AJ

O skupině

Dvě sestry založili roku 1991 skupynu Aly, která se stala velice populární. Dívky začaly hrát i ve filmech a tím se velice proslavili.



Dám vám sem i jejich píseň která je i moje nejj (od nich)

Corbin Bleu (HSM 1,2,3-Chad)

14. února 2009 v 20:25 | elinka |  Herci
Corbin Bleu
Povolání: Herec, zpěvák, model
Věk: 19
Datum narození: 21. 02. 1989
Místo narození: Brooklyn, New York City, New York, USA
Znamení: Ryby

Životopis

Corbinova kariéra začala modelingem pro firmy Target, Toys R Us a Tommy Hilfiger.V roce 1996 se jeho rodina přestěhovala do Los Angeles a Corbin brzo získal první roli v TV seriálu High Incident a jako host se objevil na ER.Bleu měl také malé role ve filmech jako Voják(Soldier),Rodinný Strom(Family Tree),Tajmní Muži(Mystery Men) a Vesmírná Otázka(Galaxy Quest) než byl obsazen do hlavní role ve filmu Chyťte tu holku(Catch the kid,2004).Po ůspěchu v tomto filmu podepsal smlouvu na seriál Let 26(Flight 26 Down),drama o skupině teenagerů,která ztroskotala na pustém ostrově.Také měl malou roli jako Spencer ve filmu Ned\\\'s Declassified School Survival Guide on Nickelodeon(česky:Nedova škola přežití v přírodě na Nickelodeonově ostrově).Poprvé se objevil v episodě Guide to:The School Play.

V roce 2006 si zahrál roli Chada v Muzikálu ze střední(High School Musical),nejlepšího přítele hlavní mužské postavy Troye(Zac Efron).Tato role ho proslavila.Film byl velmi ůspěšný,na The Emmy Awards dostal cenu jako neůspěšnější film Disneye.Corbin byl také pozván na natočení pilotního dílu Disneyova seriálu Hannah Montana.V jeho dalším filmu Jump In! spoluúčinkoval v R&B vocalistou Kekem Palmerem.Premiéra byla v Lednu 12.,rok 2007, od té doby se stal nejlépe hodnoceným hercem Disney Channel Original Movies za celou dobu.Jeho debutové album,Another Side vyšlo 1, května 2007.

Corbin promoval v Los Angeles na střední škole umění.Byl přijat na Stanfordovu univerzitu,ale odešel z důvodu neplánovaných potíží.Corbin Cestoval s ostatními herci z HSM od prosince 2006 do ledna 2007.Koncertoval s nimi v asi 40 městech.Pro rozšíření popularity jeho alba,se zůčastnil NextFestu 2007 kde mimo něj ůčinkovali ještě Aly & AJ, Drake Bell, a Bianca Ryan.Another Side bylo přinejmenším o něco ůspěšnější než alba ostatních z HSM.

Lucas Grabeel (HSM 1,2,3-Ryan)

14. února 2009 v 20:22 | elinka |  Herci
Lucas Grabeel
Povolání: Herec, zpěvák, tanečník, hudebník
Věk: 24
Datum narození: 23. 11. 1984
Místo narození: Springfield, Missouri, USA
Znamení: Střelec

Životopis

Lucas se narodil 23.listopadu 1984 Stephenovi a Jean Grabeelovým. Již v blízkém věku se svou sestrou Autumn začali psát písničky a hráli pro rodinu a kamarády. Navštěvoval Logan-Rogersville elementary and middle school. V 6.třídě přinesl hrající veš po jeho prvním vystoupení jako Colin v high school (střední škola) produkci The Secret Garden (tajemná zahrada). Jeho první větší role v Springfieldskem malém divadle (Springfield Little Theatre) byla Artful Dodger v divadelní hře Oliver.

Lucas pokračoval v předvádění na normálních základech v divadle, bylo to v 8. představení před absolvování střední školy.5 let byl aktivní člen divadelní mladé vystupovající herecké společnosti Y.E.S... Během toho vyučoval třídy v divadle od tance přes zpěv až po improvizaci pro všechny věkové kategorie. Lucas hrál hlavní role v hodně středoškolských muzikálech, produktech, operách, hudebních soutěžích, hrál na bubny v kostelním sboru, uvedl chlapeckou skupinu na Kickapoo High school, stejně jako navštěvování Misourijské přestižní umělecké akademie. Lucas odjel do Guatemaly na roční základ se svou rodinou jako soucást týmu 6ti leté mise.

V roce 2003, hned po promoci se odstěhoval do LA (Los Angeles), aby naplnil svůj životni sen. Lucas poznal manažéra, Roberta C. Thompsona. Během týdne měl agenta, během 3 týdnu měl 1. reklamu a během 9 týdnu natáčel poprvé pro Disney Channel movie, v seriálu HALLOWEENTOWN HIGH. Na jaře roku 2004, byl obsazen jako vůdce pro WB nazvaný Halleyho kometa. Později, po zjištění že show nebyla vybrána, hrál v jiném Disney channel original movie, High School Musical. Když se vrátil domů ze SALT LAKE CITY, dodal hosta do hvězdné role v ABC Boston Legal roli v seriálu UPN Veronica Mars. K Lucasovu úspěchu přispívá soubor cílů v mladém věku a víra v to, že když je sen dá se ho dosáhnout.

Monique Coleman (HSM 1,2,3-Taylor)

14. února 2009 v 20:18 | elinka |  Monique Coleman


Monique Coleman
Povolání: Herečka, zpěvačka
Věk: 28
Datum narození: 13. 11. 1980
Místo narození: Jižní Karolína, USA
Znamení: Štír

Životopis

Monique Coleman se ucházela o roli Gabrielly Montézové v High School Musical. Na castingu ze sebe nevidala ani hlásku a tak jí později nabídli, že bude hrát Taylor McCassiovou. Nevěděla co je to zač, ale když se koukla do scénáře, tak se jí ulevilo a řekla, že jí ta role bude bavit.

Zac Efron (HSM 1,2,3-Troy)

14. února 2009 v 15:06 | Bibinečinka |  Zac Efron

Životopis

Americký herec Zac Efron se narodil v San Luis, Obispo v Californii, 18.října 1987. Rodiče jsou David Efron a Starla Baskett. Když mu bylo 11 let jeho rodiče si všimli jeho schopností ve zpěvu a tak Zac začal brát lekce zpěvu a poprvé si zahrál v muzikálu: Gypsy. Dostal role v hrách Peter Pan, The Music Man, Mame, Little Shop of Horrors.

Na střední škole si všimla jeho potenciálu učitelka dramatických umění a kontaktovala svého přítele filmového agenta, tak Zac začal hostovat v několika seriálových rolích a to ho pilotovalo do televize. V roce 2002 si Zac zahrál v Kriminálce Miami, kde ztvárnil postavu která byla obviněna z vraždy svého účetního. V letech 2004-2005 ztvárnil roli Camerona Bale v seriálu od WB Summerlad (mimochodem tady hrál i Jesse McCartney).

Za roli ve filmu Miracle Run (2004) dostal pochvalu kritiků. Dalším filmem byl DerbyStallion (2005), který měl problém najít distributora a přišel do kin až v prosinci 2006. V roce 2006 hrál také v mega hitu High School Musical (HSM), který vidělo přes 38 milionů diváků v USA. Hodně lidí bylo zmateno jeho zpěvem v HSM. Zac Efron nemohl uzpívat vyšší tony a tak některé songy byli smíšené s hlasem zpěváka Audrew Seeley. Ve druhém pokračování zpívá už "pouze" on sám.Objevil se také v roli Linka Larkina ve velkorozpočtovém muzikálu Hairspray. Zahrál si také v seriálech Námořní vyšetřovací služda a Pohotovost.Jeho přítelkyní je Vanessa Hudgens,známá rovněž z Muzikálu ze střední

Zashley fotky

14. února 2009 v 10:41 | Elikýsek |  Zashley
Podle mě je Zashley HROZNÁ,ale každej má jiný názory tak proto ji sem dávám a jedna holka dokonce psala že Zac s Ash se zasnoubili.Je to www.konenca.blog.cz

Účesy Ashley Tisdale

14. února 2009 v 10:25 | Bibinečinka |  Ashley styly


Počítadlo

14. února 2009 v 9:40 | Bibinečinka |  Ostatní
free counters

Časáky

14. února 2009 v 9:31 | Elilinka |  Ostatní
Podle mého názoru nejlepší a asi všechny časopisy,nebo skoro všechny!

Holčičí:Bravo Girl!,Dívka,Top Dívky!,Popcorn, Klučičí:ABC, Pro obojí:Bravo,High school musical



Zbytek klučičích newim protože si je nekupuju

Kaycee Stroh (HSM 1,2,3-Martha)

14. února 2009 v 9:24 | Bibinečinka |  Herečky
Kaycee Stroh

Herečka,tanečnice
Datum narození: 29.05.1984
Místo narození: Salt Lake City ,Utah ,USA
Znamení: Blíženci



Filmografie:
High School Musical 2 (2007) (TV) ..... Martha Cox
"The Suite Life of Zack and Cody" .... Leslie (2 episodes, 2006-2007)
... aka TSL (USA: informal short title)
- Benchwarmers (2007) TV Episode .... Leslie
- Volley Bad (2006) TV Episode .... Leslie
High School Musical (2006) (TV) .... Martha Cox
Ammon & King Lamoni (2004) (V) .... Dancer

Jemma McKenzie-Brown (HSM 3-Tiara)

14. února 2009 v 9:11 | Eliska |  Herečky
Tiara bude hrát ve filmu hsm 3 jako asistentka Sharpay, která jibude zařizovat diář a starat se o sharpay. Právě se pristěhovala a chodí na East High . na konci filmu se pohádají a Tiara ji řekne že mela za ukol byt jeji asistentka ale je to herečka a tak to vse bezvadne sehrala. vsak se podívejte na film a budete vedet vic
Životopis:

H2O

13. února 2009 v 18:50 | Bibinečinka |  H2O,H2O stačí přidat vodu
Plakát
Originální název: H2O: Just Add Water
Rok výroby: 2006

Popis filmu:

H2O - Stačí přidat vodu je seriál o třech dívkách jménem Rikki, Emma a Cleo. Jednoho dne se vydají na tajemný ostrov Mako a jejich život se najednou obrátí naruby. Při jakémkoli kontaktu s vodou jim totiž narostou ploutve - zkrátka se z nich stanou mořské panny. To má samozřejmě své výhody i nevýhody. O jejich malém tajemství neví totiž ani jejich vlastní rodiče. Jenom jejich dobrý kámoš Lewis. Společně prožívají stále kouzelná a napínavá dobrodružství.

Zdroj : www.osobnosti.cz

Hannah Montana fotky

13. února 2009 v 18:46 | Eliliůnuška |  Hannah gallery 1.série

Hannah Montana
Hannah Montana
Hannah Montana
Hannah Montana
Hannah Montana

Kim Possible

13. února 2009 v 18:41 | Bibinečinka
Povolání: Animovaná postavička agentky
Věk: 17
Datum narození: 14. 10. 1991
Místo narození: Middleton
Znamení: Váhy


Životopis

Kim je agentka. Její nejlepší kamarádka se jmenuje Monique. Kim je 19náct let a chodí na middletonskou střední.